Personale

Kiropraktor

Iben Hilding-Hamann er uddannet kiropraktor på Anglo European College i Bournemouth, England og blev færdig i 1991. Iben er autoriseret af Sundhedsstyrelsen og medlem af Dansk Kiropraktor Forening. Klinikken lægger vægt på det hensigtsmæssige patientforløb og kommunikerer med områdets lægehuse og fysioterapeuter.

Kiropraktor og fysioterapeut

Jeppe Mølgaard er er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i 2016 og fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus i 2009. Han har specialiseret sig i ultralydsskanninger og arbejder med ryg- og nakkeproblematikker samt idrætsskader i alle aldersgrupper. Endvidere anvender han akupunktur og dry-needling.

Kiropraktor

Nina Hougs er autoriseret kiropraktor siden 2011, uddannet på Syddansk Universitet i Odense. Hun har specialiseret sig i Dry-Needling, og har en stor passion for behandling af smerteproblematikker i kroppen for patienter i alle aldersgrupper og er klinikkens specialist i behandling af spædbørn.

Lægeeksamineret fysiurgisk massør

Alice Lasborg er som massør del af det kiropraktiske behandlingstilbud. Endvidere tilbydes forebyggende behandling og samt wellnessbehandlinger.

Lægeeksamineret fysiurgisk massør

Hanne Madsen er som massør en del af det kiropraktiske behandlingstilbud i klinikken. Der kan endvidere bookes til forebyggende massagebehandling.

Fysiurgisk massør og kliniksekretær

Lisbeth Laursen er som massør del af det kiropraktiske behandlingstilbud samt forebyggende massagebehandling. Lisbeth behandler endvidere med cupping.

Herudover varetager hun receptionen, tidsbestilling og diverse administrative opgaver.

Sundhedsservicesekretær

Doris Lassen varetager reception, tidsbestilling og diverse administrative opgaver.

Akupunktør

Akupunktør, Hans Jørgen Pedersen, giver traditionel kinesisk akupunktur. Registreret alternativ behandler. Der tilbydes behandlinger for bl.a. smerter, stress, kredsløbsproblemer, frossen skulder, hormonelle forstyrrelser, mave- og tarmlidelser, gigt. Se evt. mere på www.aku-net.dk. For tidsbestilling kontaktes Hans Jørgen på tlf: 21436760

%d bloggers like this: