Personale

Kiropraktor

Iben Hilding-Hamann er uddannet på Anglo European College i Bournemouth, England og blev færdig i 1991. Iben er autoriseret af Sundhedsstyrelsen og medlem af Dansk Kiropraktor Forening. Klinikken lægger vægt på det hensigtsmæssige patientforløb og kommunikerer med områdets Lægehuse og fysioterapeuter.

Kiropraktor

Martin Bager Bertelsen har dygtiggjort sig inden for kiropraktorbehandling af børn og sportsfolk, kombineret med at han har en fortid med elitesport indenfor badminton og golf. Martin har desuden efteruddannet sig inden for manuelle teknikker herunder den vestlige, evidensbaserede nåleteknik Dry-Needling, som er en effektiv måde at behandle både lokale og udstrålende muskelsmerter på. Martin er uddannet kiropraktor fra Odense Universitet i 2015.

Kiropraktor

Nina Hougs er autoriseret kiropraktor siden 2011, uddannet på Syddansk Universitet i Odense. Hun har specialiseret sig i Dry-Needling og har en stor passion for behandling af spædbørn. Nina har tidligere haft rigtig god erfaring med og vægter tværfagligt sammenarbejde med læger, sundhedsplejerske, fysioterapeut m.fl. højt.

Akupunktør

Akupunktør Hans Jørgen Pedersen, traditionel kinesisk akupunktur. Registreret alternativ behandler. Der tilbydes behandlinger for bl.a. smerter, stress, kredsløbsproblemer, frossen skulder, hormonelle forstyrrelser, mave- og tarmlidelser, gigt. Se evt. mere på www.aku-net.dk. For tidsbestilling bedes Hans Jørgen kontaktet på tlf: 21436760

Lægeeksamineret fysiurgisk massør og sportsbehandler

Anita Kristiansen er som massør del af det kiropraktiske behandlingstilbud.
Endvidere tilbydes forebyggende behandling samt wellnessbehandlinger.

Lægeeksamineret fysiurgisk massør og kranio-sakral behandler

Alice Lasborg er som massør del af det kiropraktiske behandlingstilbud. Endvidere tilbydes forebyggende behandling, kraniosakral- samt wellnessbehandlinger.

Sundhedsservice-sekretær

Doris Lassen varetager reception, tidsbestilling og diverse administrative opgaver.

Sundhedsservice-sekretær

Gitte Junker varetager reception, tidsbestilling og diverse administrative opgaver.